Home / Praktische info

Handige informatie

OPENINGSTIJDEN

Consulten:

Maandag 9.00 uur – 21.00 uur

Dinsdag 9.00 uur – 14.00 uur

Donderdag 8.00 uur – 17.30 uur.

In de schoolvakanties incidenteel geopend.

VANAF NOVEMBER 2022: Telefonisch spreekuur: maandag van 15.00 uur – 16.30 uur

TARIEVEN EN BETAALMETHODE

  • Eerste consult 45 – 60 min. €80,-
  • Vervolgconsult 30 – 60 min. €60,-
  • Vervolgconsult 20 – 30 min. €30,-
  • Intolerantietest 45 – 60 min €80,-

De kosten dienen na het consult met de PIN te worden voldaan.

VERGOEDINGEN

Als je aanvullend verzekerd bent, kan je bij je zorgverzekeraar navragen of je consult deels vergoed wordt. De vergoedingen kunnen per jaar wijzigen. Ook kan je bij een belastingadviseur navragen of de gemaakt consultkosten en kilometers aftrekbaar zijn.

ANNULEREN AFSPRAAK

Kan je door omstandigheden niet op de gemaakte afspraak komen of wil je de afspraak annuleren? Je kunt kosteloos tot 24 uur van te voren de afspraak telefonisch of per e-mail afzeggen of verzetten.

BEROEPSVERENIGING NOAG

De beroepsvereniging van Praktijk Boone is de Nederlandse Orde van Alternatieve Genezers. De beroepsvereniging ziet toe op de registratie, kwaliteit en scholing van de beroepsoefenaars. Op de website van de NOAG vindt u meer informatie.

WKKGZ

Met ingang van 1 januari 2017 moeten alle zorgverleners in Nederland voldoen aan eisen die in het kader van de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg worden gesteld. Ook Praktijk Boone voldoet aan deze eisen en is geregistreerd bij een onafhankelijke klachten- en geschilleninstantie, het NIBIG.

PRIVACYVERKLARING

Sinds 25 mei 2018 is de privacywetgeving vastgelegd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Praktijk Boone gaat zorgvuldig en vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens. Als je gebruik maakt van de diensten van Praktijk Boone dan zijn gegevens van u nodig.  De volledige privacyverklaring van Praktijk Boone vind je onderaan op de website.

Neem contact op

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Contact