Bioresonantie met de vegatest

Loading...

Bioresonantie

Bioresonantie gaat uit van de wetenschap dat alles een bepaalde trillingsfrequentie heeft. Alles wat leeft, maar ook spullen zoals meubels bestaan uit trillingen. Cellen, weefsels en organen in het lichaam hebben een speciale trillingsfrequentie.

Elke lichaamscel heeft zijn eigen frequentie. Bij ziekte of onbalans in het lichaam kan die trillingsfrequentie verstoord zijn. De trillingen kunnen buiten het lichaam worden gemeten.

De Vegatest

De Vegatest werkt als volgt: u houdt de negatieve elektrode in de hand, ik zet de positieve puntelektrode op de binnenkant van de middelvinger. Als ik met de meetpen contact maak met het huidpunt op de middelvinger is het lichaam geschakeld in een stroomcircuit. Een heel klein beetje stroom, een stroompje van 5 microampère, wordt via het vegetatieve zenuwstelsel door het lichaam gevoerd.

U wordt in contact gebracht met frequenties van een preparaat (een glazen testbuisje met een stof). Met deze stof wordt gemeten hoe het lichaam op deze stof reageert. Er kan een verkramping van de huid en bindweefsel (Basis Bio Regulatie Systeem) ontstaan. Het Bio Basis Regulatie Systeem is duidelijk en objectief te meten. Deze verkramping kan op de weerstandsmeter van de Vegatest worden gelezen. Tevens wordt met de Vegatest gekeken of een middel goed bij u werkt en of u het middel verdraagt.

Met de Vegatest wordt onder andere gekeken naar:

– Intoleranties voor voeding

– Allergieën

– Tekorten aan vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren

– Een belasting met schimmels, parasieten, virussen

– Psychologische stress

– Vergiftigingen door bijv. metalen